Friday, July 24, 2009

Special: "Dengar, dengar, dengar"


House Of Theatre Society
Proudly presents




Date : 25th July 2009
Venue : P.Ramlee Auditorium, Taman Budaya, Penang
Time: 8:30pm

in conjunction with
Malaysia Theatre Festival 2009
Penang State Level

Thank you very much



13 comments:

Anak Antu Seni said...

pementasan yang bagus.. ada harapan untuk HOTS lebih berjaya kelak.. keep working hard.

Butaseni said...

malangnya aku tidak dapat bersama,tapi ikhlas hati mengucap selamat berjaya.

H.O.T.S said...

AnakAntuSeni,
Thank you for your support.
Hope to see you on-stage again this Tuesday night.

Butaseni,
Thanks for your support and honesty.

MisA AmaNe said...

H.O.T.S

im so sorry because i cant come to watch your show! but i believe you guys did give full effort to make d show stunning!

Anonymous said...

.....shuffle,rap,hip hop adalah tarian yg jauh berbeza...apa yg menarik,H.O.T.S. dapat melakukannya...
.....speacialy yg budak melayu 2 org tu.....sekali bukak jurus bunga tari plak.....
......aku bangga dgn diorang,bukan setakat moden dance,tapi apa yg aku lihat kebolehan diorang menari dgn bermacam2 rentak yg jauh berbeza.....aku enjoy tgk coz aku minat pada tarian.....
.....tapi zaman aku remaja,shuffle tak tekenal lagi kat malaysia la.....hehehe...rap2 ala2 k.r.u. ja.....

Penjejak Badai said...

aku pun stuju ngan anak antu...pementasan memang bagus..cuma agak kalut skit maybe sebab x cukup latihan ataupun reheasel...kalau teknikal smooth...lg sempoi

eyes143.. said...

sygnye tak dpt pergi ari tu..
waaa.. vdeo kt utube takde eh..
huhu..

Faris. said...

i am so proud of HOTS.
kalau boleh memang nak pegi tengok :(
syabas!
:D

jinggo said...

tahniah HOTS.....

H.O.T.S said...

Thank you guys,
Thank you for your support.

Terima kasih kepada semuanya,

Kita pasti akan berjumpa lagi nanti.

All the BEST!

Love,
HOTS

e l y n said...

yeahhhhhhhhhhh!!

go HOTS!.

congrats HOTS sbb menang 4th place. and congrats to AJ sbb dpt pelakon lelaki harapan terbaik.!

yearghh!..caya la luu.haha.

rugi gila ah x p ari tuh.

e l y n said...

OMG !!!..GAMBA YG KAT ATAS TU CUN GILAAAAAAAAAAAA....

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)